Minecraft

Päällä: Kyllä

IP: mc.trueworlds.net

Pelaajia: Survival: 0 Skyblock: 0 Party: 0 KitPvP: 0 Creative: 0 FaithCrea: 0True-yhteisö

Discord

Instagram

Facebook

YouTubeRangaistukset

Rangaistu: africanawakanda
Rangaistuksen tyyppi: porttikielto
Asettanut: merikris
(19:43 15.08.2019)

Rangaistu: pxachy
Rangaistuksen tyyppi: porttikielto
Asettanut: merikris
(19:43 15.08.2019)

Rangaistu: Valttuh
Rangaistuksen tyyppi: mute
Asettanut: Kisuuu
(20:33 14.08.2019)Arvojärjestys

Pelaaja-arvot


Meillä Truessa kaikki pelaaja-arvot perustuvat täysin serverillä kertyneeseen peliaikaan. Mitä enemmän siis servulla hääräilet, sitä laajemmat oikeudet saat. Koska toimintamme perustuu 100% vapaaehtoistyöhön, ei ostettavia VIP-arvoja ole, vaan pääset nauttimaan koko yhteisön komeudesta täysin ilmaiseksi!

Beginner - Perusarvo, jonka saavat kaikki ensimmäisiä kertoja serverille kirjautuvat. Beginner omaa kaikki perus pelaamiseen tarvittavat komennot ja ominaisuudet. Lista kaikista perusominaisuuksista täällä.

Builder - 30 tuntia serverillä pelanneiden arvo, jossa lisäominaisuuksina mm. lisähomeja, laajemmat kaupankäyntimahdollisuudet ja toinen tontti yleisessä Creativessa. Lista lisäominaisuuksista täällä.

Experienced - 200 tuntia pelanneiden arvo, jossa lisäominaisuuksina mm. lisähomeja ja mahdollisuus tehdä korostettuja kylttitekstejä. Lista lisäominaisuuksista täällä.

Faithful - 500 tuntia pelanneiden arvo, jossa lisäominaisuuksina mm. lisähomeja, suurempi tontti erillisesta FaithCrea-ympäristöstä ja /top. Lista lisäominaisuuksista täällä.

Respected - 2000 tuntia pelanneiden arvo, jossa lisäominaisuuksina mm. lisähomeja, toinen tontti FaithCreasta ja /hat. Respected-arvoon liittyy myös muutama etuliite. Tuplarespectediin (4000h) asti pelaavat saavat nimensä eteen ü, kun taas legendaarisen Triplarespan (6000h) saavuttaneet ansaitsevat etuliitteen ö! Triplarespoille suomme myös liikkumista helpottavan /top -komennon kaltaisen /asc -komennon (teleporttaus yhden tason ylemmäs). Lista lisäominaisuuksista täällä.

Ylläpitoarvot


Moderator - Moderaattori on ainoa ylläpitoarvo, johon voi hakea. Tähän arvoon, ja näin ollen ylläpitäjäksi, ylennämme vain asiallisia, aktiivisia, auttavaisia ja tasapainoisia henkilöitä. Hakukriteereistä ja itse hakemisesta voit lukea lisää alempaa. Moderaattorin tehtäviin kuuluu mm. komento- ja sääntökysymyksiin vastailu, chatvalvonta, sekä grieffien ja muiden lievempien sääntörikkeiden hoitaminen.

Op - Op voi selvittää Moderaattoria laajemmin vakavempia sääntörikkeitä. Erityistehtävinä mm. suojausasiat, hack-clientit, xray sekä laajemmat maisemagrieffit. Op-arvoon ei haeta hakemuksella vaan ylentäminen tapahtuu kokeneiden ylläpitäjien toimesta. Jotta Operaattoriksi voi ylentyä, täytyy Moderaattorin ilmaista innokkuutensa aktiivisella ja huolellisella ylläpitotoiminnalla.

Op+ - Kokeneet, aktiiviset ja palvelimella pitkään ylläpitäneet Op-arvoiset voivat saada tämän arvon. Op+ arvoisten tehtävänä on arkipäiväisen ylläpitotyön lisäksi olla tukena uudempien ylläpitäjien haasteikkaammissa tehtävissä. Myös Adminien avustaminen yksinkertaisemmissa Admin-arvoisten työtehtävissä kuuluu heidän tehtäviinsä pyydettäessä.

Admin - Tämä on ylläpitotoimintaa johtava arvo, joka hoitaa ylentämiset ja alentamiset, tiedotuksen, ominaisuuksien toiminnan ylläpitämisen, uusien moderaattoreiden kouluttamisen sekä muodostaa pelaajiston ja ylläpidon ajatuksista loppukäden päätökset. Koska Admineilla on muitakin tehtäviä, he eivät yleensä ehdi auttaa perusasioissa. Otathan siis ensisijaisesti yhteyden alempiin ylläpitäjiin ja äärimmäisessä hädässä vasta viimeisenä Admineihin. Adminiksiksi ei pysty hakemaan, kyseiseen arvoon ylentyvät ainoastaan harvat ja valitut.

Tech - Tämä on serverin tekniikkapuolen hoitajan ylläpitoarvo. Heidän tehtävänään EI OLE auttaa pelaajia normaaleissa ylläpitotehtävissä vaan pitää esimerkiksi pluginit ajan tasalla, serveri pystyssä ja rauta kuumana.

Hakeminen


Voit siis hakea Moderaattorin arvoon, mikäli täytät asettamamme kriteerit. Lisätietoa itse kriteereistä, hakemuksen luonnista ja hakuprosessista löydät Ylläpitäjäksi-sivulta.