Minecraft

Päällä: Kyllä

IP: mc.trueworlds.net

Pelaajia: Survival: 0 Skyblock: 0 Party: 0 KitPvP: 0 Creative: 0 FaithCrea: 0True-yhteisö

Discord

Instagram

Facebook

YouTubeRangaistukset

Rangaistu: helmetcat
Rangaistuksen tyyppi: mute
Asettanut: Vimppura
(02:05 24.06.2019)

Rangaistu: Unkown_player123
Rangaistuksen tyyppi: porttikielto
Asettanut: merikris
(21:38 23.06.2019)

Rangaistu: FinnTerminator
Rangaistuksen tyyppi: mute
Asettanut: Ektooo
(16:14 23.06.2019)Kaupankäynti


HUOM! Tämä sivu sisältää vanhentunutta tietoa.
Päivitetään pikimiten!

Kuinka teen arkkukaupan?


HUOM! Builder-arvosta lähtien voit tehdä arkkukauppoja! Jos olet Beginner-arvoinen ja haluat muille myydä tavaraa niin voit esim. laittaa kyltin jonnekkin keskeiselle paikalle, jossa kerrot myyväsi jotain tavaraa. Myös foorumin liiketoiminta-alue on kaikkien käytettävissä.

1. Aseta arkku eteesi.
2. Aseta sen jälkeen kyltti arkun eteen tai päälle. Kuitenkin 1 palikan päähän.
3. Käydään kyltin rivit läpi yksitellen:

  • - Kyltin ensimmäisen rivin voit jättää tyhjäksi (Siihen tulee sinun pelaajanimesi automaattisesti).
  • - Toiselle riville kirjoita 1 (tämä kertoo kuinka monta kappaletta tuotetta olet myymässä / ostamassa seuraavaksi mainittuun hintaan).
  • - Kolmannelle riville ilmoitetaan osto / myymis hinta. Jos haluat myydä pelaajille omaa tavaraa, kirjoita esim. "B 100" jolloin pelaajat voivat ostaa sinulta tuotetta 100 kultanugetin hintaan. Jos taas haluat ostaa pelaajilta tuotteita itsellesi, kirjoita esim. "S 100" jolloin saat tuotteen ja menetät omasta pussistasi 100 kultanugettia (huom! sinulla tulee olla juuri sillä hetkellä inventoryssä kultaa kun toinen ostaa sinulta).
  • - Neljännelle riville kirjoitetaan tuote. Tuotenimen tulee olla tarkasti kirjoitettu (sinulle ilmoitetaan kyllä jos tuotenimeä ei löydy). Voit kirjoittaa esim. "Diamond" jolloin myyt timantteja. Saat näkymään tarkkoja tuotteen nimiä kun pidät tuotetta kädessä ja kirjoitat /iteminfo. Tällöin se sanoo samalla tuotteen nimen.


Jotta vielä auttaisin sinua ymmärtämään tämän asian niin tässä on esimerkkinä, jossa myyn toisille pelaajille yhden timantin 81 kultanugetin hintaan:

Vimmu
1
B 81
Diamond

Muista vielä laittaa tuotetta arkkuun (jos myyt toisille pelaajille tavaraa)!

Kauppasi on nyt toiminnassa! Kun ihmiset klikkailevat kylttiäsi (vasemmalla hiirenklikkauksella se myy ja oikealla ostaa) niin he voivat ostaa tai myydä niinkuin olit kylttisi säätänyt.


Mikä "Talousmahti"?


Talousmahdilla tarkoitetaan pelaajaa, joka on tehnyt eniten liikevaihtoa spawn-kaupungin toripaikalla. Talousmahdin liikevaihto lasketaan arkkukauppojen käytöstä ja se on täysin automaattinen. Jos esim. toinen pelaaja maksaa /pay-komennolla ja annat sen kädestä käteen niin sitä ei lasketa talousmahti-järjestelmässä mukaan.

 

Talousmahdit on jaoteltu kolmeen eri kategoriaan: edellisen päivän paras, viime viikon paras sekä viime kuukauden paras. Nämä kategoriat talousmahteineen liikevaihtoineen näkyvät kotisivujemme etusivulla sekä omat tilastot myös omilla sivuilla. Kuukauden paras talousmahti saa saavutuksen kotisivuillemme näkyviin.

 

 

Säännöt


Talousmahtiuteen liittyy tietenkin reilu peli. Kaikki maksutapahtumat tulee olla taustaltaan puhdas mielisiä eli taustalla ei ole mielessä esim. kaverin kanssa liikevaihdon nostattaminen vain talousmahtititteliä katsoen.

 

Rangaistuksena on äärimmillään bannit, mutta riippuen pelaajan halusta selvittää tapausta, voidaan myös tulokset pelkästään mitätöidä ja antaa varoitus.

 

Sääntöjä tarkennetaan ajan myötä.