Survivalin säännöt


Alla olevat säännöt löydät myös peliserverin puolelta Survivalin sääntöluolasta, johon pääset komennolla /warp rules. Tältä sivulta löytyvät vaaleanharmaat merkinnät ovat sellaisia sääntöjen tapauskohtaisia tarkennuksia tai yleisiä toimintatapoja, joita ei ole kirjoitettu sääntöluoliin.

Yleiset säännöt


Perusasiat
Yleinen käyttäytyminen
Modit ja macrot
Bugit ja dupettaminen
Peliaika ja afkaaminen
PvP ja huijaaminen

Päämaailman säännöt


Yleisten sääntöjen lisäksi Survivalin päämaailmassa pätevät seuraavat:

Luonnon siisteys
Rakennelmat ja suojaukset

Rakentamaan pääset helpoten ilmansuuntawarpeilla, esim. /warp northeast tai satunnaisteleportilla /rtp.
Lisätietoa rakennustesi suojaamisesta löydät serverillä /warp claimhelp tai täältä.

Grief
Eläimet ja itemit

Muiden maailmojen säännöt


Nether

Netherissä tulee noudattaa kaikkia yllä mainittuja yleisiä ja päämaailman sääntöjä, tosin maiseman saa jättää täällä epäluonnolliseksi.

End

End-ympäristössä tulee noudattaa yllä mainittuja yleisiä sääntöjä sekä asetettuja mobien määrärajoja. Asiattomat kyltit ja rakennelmat ovat myös kiellettyjä. On myös kiellettyä muokata spawn-saarta siten, että se tekee alueella liikkumisen tai sieltä poistumisen hankalaksi tai mahdottomaksi. Spawnille ja sieltä ulos tulee olla vähintään neljä suoraa ja helppokulkuista reittiä. Tällöin ylläpito ei koske pelaajien luomiin sotkuihin tai rankaise niistä. Kaikenlainen PvP -toiminta on sallittua. Infoa Endistä löydät myös serverillä komennolla /help end.

Inferno

Myös Infernossa tulee noudattaa yllä mainittuja yleisiä sääntöjä sekä asetettuja mobien määrärajoja. Asiattomat kyltit ja rakennelmat ovat kiellettyjä. On myös kiellettyä muokata spawn-aluetta siten, että se tekee alueella liikkumisen hankalaksi tai mahdottomaksi. Spawnille ja sieltä ulos tulee olla vähintään neljä suoraa ja helppokulkuista reittiä. Tällöin ylläpito ei koske pelaajien luomiin sotkuihin tai rankaise niistä. Kaikenlainen PvP -toiminta on sallittua. Infoa Infernosta löydät myös serverillä komennolla /help inferno.