Saavutukset


Huom! Tämä sivu sisältää runsaasti vanhentunutta tietoa, jotka päivitämme pikimiten!

Tälle sivulle olemme raapustelleet hieman tietoa kuukausittaisista palkinnoistamme. Lisätietoa voi kysyä ylläpidolta!

Seuraavat saavutukset otetaan ylös, tarkastetaan ja julkaistaan kerran kuukaudessa, aina kuun ensimmäisenä päivänä. Saavutuksien top 3 julkaistaan aina Discordin saavutukset-kanavalla. Kärkisijoille sijottautumisesta on myös mahdollista saada erilaisia palkintoja pääpeliympäristömme Survivalin puolelle. Vastaavia palkintoja mahdollista saada myös Islandsiin pyydettäessä. Myös ylläpidon jäsenet voivat päästä palkintosijoille (paitsi kuukauden pelaajaksi).

Monista saavutuksista ja tapahtumista annetaan palkinnoksi Truekuponkeja. Truekupongit ovat eräänlaista näkyvää valuuttaa, joita voi kerätä ja vaihtaa hyödyllisiin palkintoihin Survivalissa ja Islandsissa. Truekuponki on ulkonäöltään erityisesti nimetty ja lumottu paperi. Palkintoja voi lunastaa adminshopin (/shop) "Truekuponkien vaihto" -valikosta. 64 Truekuponkia voi myös vaihtaa yhteen Superkuponkiin. Superkuponki on ulkonäöltään erityisesti nimetty ja lumottu kirja. True- ja Superkupongeissa näkyy myös customtekstuuri, mikäli olet ottanut TruePack-resurssipaketin käyttöösi.

Palkinnoksi voi saada myös Munakuponkeja, joita voi vaihtaa Survivalin ja Islandsin adminshopin "Munakuponkien vaihto"-valikon avulla toimiviin spawnmuniin. Munakuponki on ulkonäöltään erityisesti nimetty ja lumottu pyöreä ilotulituspanos. Munakupongissa näkyy myös customtekstuuri, mikäli olet ottanut TruePack-resurssipaketin käyttöösi. Yhden Munakupongin voi vaihtaa mihin tahansa valikosta löytyvään spawnmunaan. Munakupongin omaavalla on siis täysi vapaus valita ottaako lypsättäväkseen sienilehmän vai kaipaako lemmikikseen vaikkapa Zombie-hevosta!

Keräilykypärät ovat myös yleisesti annettu palkinto kaikenlaisista tapahtumista ja saavutuksista. Näitä tavaroita on mahdollista siirtää myös seuraavaan maailmaan tallettamalla ne pankkiin (/warp bank) ylläpidon avustuksella. Tavaroiden talletus on ilmaista, mutta niiden lunastaminen takaisin käyttöön maksaa 9 gnugia per tavara. Lisätietoja pankista ja sinne hyväksyttävistä tavaroista löydät pankin omalta ilmoitustaululta.

Talousmahti


Talousmahti on Truen vanhin kuukausittainen saavutus. Talousmahdiksi kruunataan pelaaja, jonka arkkukaupoissa on liikkunut eniten rahaa (aka suurin liikevaihto). Kyseisen liikevaihdon tulee tapahtua Survivalin päämaailmassa tai Netherissä, jotta se hyväksytään mukaan talousmahtikilpailuun. True-, Super- ja Munakuponkien myynti ja ostaminen ei vaikuta vaikuta liikevaihtoon. Liikevaihdon epärehellinen kasvattaminen esimerkiksi kaverin toimesta on kiellettyä ja niistä syntyvä tulos mitätöidään. Kauppiaana kannattaa myös varmistaa, etteivät omat myyntikyltit anna muutenkaan mahdollisuutta epärehelliseen boostaamiseen. Top 3 sijoittuneiden arkkukauppatapahtumat tarkastetaan aina ennen palkintojen jakamista.

Omien arkkukauppojen myynti- ja ostohistorioita voi pyytää ylläpitäjä jeeukolta aina kuukauden 1. päivä (koko edellinen kuukausi) ja 15. päivä (kuun ensimmäiset 2 viikkoa). Mikäli kaipaat historiatietoja, laita jeeukolle yksityisviestillä minenimesi ja kaipaamasi historiatietojen aikaväli.

Aiemmin edesmenneille foorumeille päivittyi automaattisesti päivittäinen, viikottainen ja kuukausittainen talousmahti. Tällöin talousmahtia pystyi kerryttämään vain Survivalin torialueella. Nykyään talousmahti-titteli jaetaan kerran kuukaudessa ja sitä voi kerryttää kaikkialla päämaailmassa ja Netherissä.

Palkintona:
 1. sija: 2 munakuponkia, 96 Truekuponkia ja keräilykypärä
 2. sija: 1 munakuponki, 64 Truekuponkia ja keräilykypärä
 3. sija: 1 munakuponki, 32 Truekuponkia ja keräilykypärä

Myyntitykki


Myyntitykkejä ovat he, jotka ovat kuukauden aikana tehneet eniten rahallista voittoa arkkukaupoillaan. Arkkukauppojen tulee olla Survivalin päämaailmassa tai Netherissä, jotta ne vaikuttavat tilastoihin. True-, Super- ja Munakuponkien myynti ja ostaminen ei vaikuta tilastoihin. Liikevaihdon epärehellinen kasvattaminen esimerkiksi kaverin toimesta on kiellettyä ja niistä syntyvä tulos mitätöidään. Kauppiaana kannattaa myös varmistaa, etteivät omat myyntikyltit anna muutenkaan mahdollisuutta epärehelliseen boostaamiseen. Top 3 sijoittuneiden arkkukauppatapahtumat tarkastetaan aina ennen palkintojen jakamista.

Omien arkkukauppojen myynti- ja ostohistorioita voi pyytää ylläpitäjä jeeukolta aina kuukauden 1. päivä (koko edellinen kuukausi) ja 15. päivä (kuun ensimmäiset 2 viikkoa). Mikäli kaipaat historiatietoja, laita jeeukolle yksityisviestillä minenimesi ja kaipaamasi historiatietojen aikaväli.

Palkintona:
 1. sija: 2 munakuponkia, 96 Truekuponkia ja keräilykypärä
 2. sija: 1 munakuponki, 64 Truekuponkia ja keräilykypärä
 3. sija: 1 munakuponki, 32 Truekuponkia ja keräilykypärä

Tuntimörkö


Tuntimöröksi kutsutaan pelaajaa, jolta löytyy kuukauden ajalta eniten peliaikaa. Peliaikoja voi seurata /ontime top 10 playtime month -komennolla. Kaikissa peliympäristöissä kertyvä peliaika lasketaan.

Palkintona:
 1. sija: 1 kuolemattomuuden toteemi, 64 Truekuponkia ja keräilykypärä
 2. sija: 64 Truekuponkia ja keräilykypärä
 3. sija: 32 Truekuponkia ja keräilykypärä

Chathirmu


Chathirmuksi voi tulla osallistumalla aktiivisesti servulla pyörivään Reaction-kirjoituskilpailuun. Kirjoituskilpailussa tehtävänäsi on kirjoittaa mahdollisimman nopeasti chattiin ilmestyvä sana. Sanan kirjaimet voivat myös olla sekaisin, jolloin chattiin täytyy kirjoittaa sana selvitettynä. Mikäli olet nopein, saat voittohetkellä Survivalissa/Skyblockissa ollessasi yhden Truekupongin. Top 10 reactionvoittoja voi seurata /reaction top -komennolla ja omia voittoja /reaction wins -komennolla.

Kaikissa peliympäristöissä voitetut reactionit lasketaan yhteen tulevaa kuukauden Chathirmua tarkastellessamme. Kuukausittaiset palkinnot jaetaan kolmelle voittoja eniten keränneelle.

Palkintona:
 1. sija: 3 munakuponkia ja keräilykypärä
 2. sija: 2 munakuponkia ja keräilykypärä
 3. sija: 1 munakuponki ja keräilykypärä

Voteveijari


Voteveijareita ovat neljällä eri votesivullamme kolme eniten votennutta pelaajaamme. Voteaminen edistää näkyvyyttämme myös Truen ulkopuolella, joka mahdollistaa mm. uusien pelaajien kiinnostuksen heräämisen ja uusien tuttavuuksien syntymisen! Lisätietoa voteamisesta ja linkkilistan löydät /vote -komennolla. Saat myös yksittäisistä voteista Truekuponkeja Survival-ympäristöön. Muistathan noudattaa myös votesivujen sääntöjä. Äänestää saa kerran päivässä kullakin sivulla, esim. alteilla äänestäminen on kiellettyä.

Palkintona:
 1. sija: 128 Truekuponkia ja keräilykypärä
 2. sija: 64 Truekuponkia ja keräilykypärä
 3. sija: 32 Truekuponkia ja keräilykypärä

Kuukauden pelaaja


Kuukauden pelaaja valitaan kerran kuussa Discordin #saavutukset -kanavalle ilmestyvän äänestyksen perusteella. Ehdokkaiksi valitaan viisi pelaajaa seuraavalla taktiikalla:

 1. Napataan pienehkö lista viimeisen kuukauden aikana eniten pelanneista käyttäjistä peliajan mukaisessa järjestyksessä
 2. Poistetaan listalta kaikki ylläpitäjät tai tuoreet ex-ypt ja niiden altit. Jätetään kuitenkin käyttäjä listaan, mikäli hän on ollut ylläpidossa alle puolet kyseisestä kuukaudesta.
 3. Poistetaan listalta kaikki, jotka ovat olleet edellisenä kuuna ehdolla kuukauden pelaajaksi
 4. Poistetaan myös kaikki, jotka ovat saaneet kyseisenä kuuna rangaistuksia
 5. Kuukauden lopulliset ehdokkaat ovat viisi eniten pelannutta karsinnan jälkeen jäljelle jäänyttä käyttäjää

Yhteisön jäsenet voivat siis Discordissa äänestää kuukauden pelaajaa äänestysviestiin reagoimalla. Äänestysaikaa on yleensä seuraavan kuun viisi ensimmäistä päivää, jonka päätyttyä julkaisemme ja palkitsemme edellisen kuukauden pelaajan.

Jotta äänestys olisi mahdollisimman oikeudenmukainen, pitäkäämme äänestäessä mielessä muutamat esimerkkipiirteet, joita kuukauden pelaajalta voisi löytyä (muttei ole pakko!):

Muut äänestyssäännöt:
Palkintona:
 1. sija: 32 Truekuponkia, 2 Munakuponkia ja keräilykypärä

Kuukauden pelaajan näköinen patsas asetetaan myös Partyn parkourlinnan valtaistuimelle kaikkien ihailtavaksi!

Vuoden ylläpitäjä


Vuoden ylläpitäjä-saavutus koostuu useasta eri kategoriasta. Monen kategorian voittaja päätetään Discordin #saavutukset -kanavalle ilmestyvän äänestyksen perusteella mutta osa kruunataan suoraan tilastoista. Ehdokkaiksi pääsevät kaikki käyttäjät, jotka ovat olleet kyseisenä vuonna Truessa ylläpidossa. Aiemmilla ehdokkuuksilla tai kyseisen vuoden aikana hankituilla rangaistuksilla ei ole vaikutusta ehdokkaaksi pääsyssä.

Saavutus esiintyi ensimmäistä kertaa tammikuussa 2020, jolloin äänestettiin vuoden 2019 ylläpitäjiä. äänestys järjestetään myös jatkossa aina seuraavan kalenterivuoden alussa. Vuoden 2019 ylläpitäjä -kategorioihin kuului vuoden auttaja, kaveri, kehittäjä, rakentaja, tekijä, höpöttäjä, nörtti, kommeltaja, hiljentäjä, bannaaja ja tuntiläjä.

Säännöt:
Palkintona:

Jokaisen kategorian 1. sija: 128 Truekuponkia, 1 Munakuponkia ja keräilykypärä

Kaulankatkoja


Mikäli keräät kaikki putoavien päiden listassa luetellut päät (lukuun ottamatta pelaajien päitä), voit hakea Kaulankatkoja-saavutusta. Voit ilmiantaa täydellisen pääkokoelmasi Admin-arvoiselle, joka tarkastaa ja kerää pois kokoelmasi. Kun kokoelma on tarkastettu, voit päättää lunastatko palkintosi heti vai vasta seuraavan Survival-maailman avajaisissa. Palkinto sisältää customnimetyn keräilykypärän, 2 stackia Truekuponkeja ja timumiekan, jossa lumouksina Sharpness 6, Unbreaking 3, Mending ja Looting 3. Kaikki kaulankatkoja-saavutuksen saaneet mainitaan myös sen kuun saavutuslistalla Discordissa, jona on kokoelmansa ilmiantanut.