Mikä on Islands?


Islands-peliympäristössä pyöritämme saaripohjaista survival-pelimuotoa. Ympäristö voi pohjautua Skyblockiin (saari voidin päällä) tai AcidIslandsiin (saari meressä, vesi happoa. Saarityyppi vaihtelee näiden kahden välillä vuorovuosittain. Nykyisen päämaailman reaaliaikaisen kartan löydät täältä!

Saapuessasi Islandsin serverille, voit sääntöluolan jälkeen valita ja luoda oman saaresi komennolla /is. Valintasi jälkeen löydät itsesi aivan omalta pikkuruiselta saareltasi, josta löytyy lemmikkisi sekä arkullinen selviytymiseen ja saaren jatkamiseen tarvittavia tavaroita. Alue, jonka kokoiseksi voit valtakuntaasi laajentaa, on kooltaan 200x200 palikkaa. Tehtäviä tekemällä (/is challenges) voit ansaita uusia rakentelumateriaaleja, sekä nostaa saaresi tasoa asettamalla maahan palkinnoksi saamiasi arvopalikoita. Muista välttää kuolemia, sillä ne laskea saaresi tasoa! Tämän hetken edistyneimmät saaret näet pelissä komennolla /is top.

Komento /spawn vie maailman keskipisteeseen, josta löytyy mm. Adminshop ja portaalit muihin peliympäristöihin. Sääntöluolaan pääset takaisin komennolla /help isRules, josta löydät myös muita ohjeita ympäristön eri ominaisuuksiin. Omalle saarellesi voit myös luoda ilmaiseksi Warp-kyltin, jonka luokse muut pelaajat voivat teleportata komennolla /is warp. Myös normaalit teleporttauskomennot ovat käytössä. Huomaathan, että voit omistaa/olla mukana samanaikaisesti vain yhdellä saarella. Mahdollista on siis myös liittyä mukaan kaverin avuksi yhteistä saarta kehittämään!

Islands-ympäristön saarimuotoiset Nether ja End sekä itse päämaailma ovat vaikeustasoltaan NORMAL. Netheriin pääset itse tekemälläsi portaalilla (tehtävänä myöhemmässä vaiheessa), Endin portaali löytyy omalta Nether-saareltasi. Partyn parkoureista on myös saatavilla palkintoja Islands-ympäristöön. Lisätiedot palkintokittien ottoon näet Partyn minipeliluolan infotaululta. Myös Truekupongit ovat käytössä Islands-ympäristössä.

Islands-maailman kesto on noin vuoden ja se resetoituu yleensä syksyisin. Kun reset koittaa, tarkistetaan /is top -komennolla kolme parasta saarta, jotka tuomaristo asettaa upeusjärjestykseen. Palkinnot jaetaan saarten rakentamiseen osallistuneiden kesken seuraavan maailman puolella. Jokainen heistä saa myös kaikkialle käyttöönsä Fishing-partikkelityylin. Palkinnot sijoittuneille ovat seuraavanlaiset:

  1. sijalle 3 stackia Truekuponkeja
  2. sijalle 2 stackia Truekuponkeja
  3. sijalle 1 stack Truekuponkeja

Eritys­ominaisuudet


Molemmat pelimuodot
AcidIsland
Skyblock

Säännöt


Alla olevat säännöt löydät myös peliserverin puolelta Islandsin sääntöluolasta, johon pääset komennolla /warp isrules.

Perusasiat
Yleinen käyttäytyminen
Bugit ja dupetus
Modit ja macrot
Peliaika ja afkaaminen
Islandsissa käyttäytyminen

Komennot ja ominaisuudet


Islandsin ja muiden ympäristöjen kaikkien käytössä olevat komennot löydät erilliseltä Komennot-sivulta ja ylempiarvoisten lisäoikeudet Lisäkomennot-sivulta.