True­sanasto


Tämä sivu sisältää Truessa yleisesti käytettyjä tai Trueyhteisöä koskettavia osittain myös meemimäisiä sanoja, sanontoja tai asioita. Sanasto on luotu ensisijaisesti selittämään uudemmille pelaajille mitä chattiin tai muualle ilmestyvat asiat tarkoittavat!

Mikäli mielessäsi on jokin asia, joka tälle sivulle sopisi, ota yhteys Vimppuraan kertomalla ideasi ja sen kuvaus! Ehdotathan vain asiallisia ja muita loukkaamattomia juttuja.

Sanat, sanonnat ja asiat


AdultClub = Discord-rooli ja tekstikanava, joka on tarkoitettu yli 18 vuotiaille. Kyseisellä roolilla pääsee myös Aikuisten Asiattomuudet -puhekanavalle.

Demote = Tarkoittaa käyttäjän alentamista alempaan peliaika-/ylläpitoarvoon

Stenkan varpaat = Kaunis laulu jonka ex ylläpitäjät Kabaliz ja Ximonic spontaanisti loivat eräänä kauniina päivänä Teamspeak-serverillä monille paikalle sattuneille kuuleioille. Sisältää epämääräistä jodlausta, ulinaa ja sanoja St3nkan varpaista.

Joulununna = Oiksuuu-pelaajan alastoman skinin vaatetaso jota nähtiin vain joskus ja jouluna

Kisun jäätelökioski = Survivalin spawneille on monen maailman ajan luotu jonkinlainen Kisun jäätelökioski, jonka ilmoitettu "aukiolo", jäätelösaatavuus ja tilaustavat ovat vaihdelleet erilaisin kekseliäin tavoin. Alkuperäisen jäätelökioskin loi ylläpitäjä Tosuuu ystäväänsä Kisua ajatellen.

Kolmenkimppa = Edesmennyt Discordin puhekanava, joka muutettiin Kolmen kopla -nimelle

KYS-channel = Historiallinen artifakti Truen TeamSpeak-ajoista. Discordissa kanava jota kukaan ei koskaan käyttänyt. Kanavan poistumisen jälkeen sen virkaa on ajanut Aikuisten Asiattomuudet.

Millon forkat? = Meemi siitä, että Truelle olisi vielä tulossa foorumit, vaikka ei ole

Moi global = Tämä tapana sanoa sen jälkeen, kun lähetetty viesti päätyykin vahingossa yksityisten tai tietylle porukalle rajoitettujen chatkanavien sijaan julkiseen chattiin

o/ = Tapa sanoa chatissa "Hei!" serverille saapuneelle pelaajalle

Promote = Tarkoittaa käyttäjän ylentämistä ylempään peliaika-/ylläpitoarvoon

Pusukoppi = Edesmennyt Discordin puhekanava, joka muutettiin Kahden koppi -nimelle

Sohjo = Reactionkisan sana, jonka joskus joku sanoi vahingossa vaikka sana oli sanottu jo hyvä tovi sitten. Nykyään tärkeä sana yhteisöllisessä spämmissä

Survisusetus = Huijaustapaus Survivalissa

True = Puhekielessä yleisesti käytetty lyhennelmä True Worlds -nimestä

Ture = True enemmän tai vähemmän tarkoituksellisesti typottuna

Vaapukkamehu = Muumeista tuttu juoma, josta tullut merkittävä osa Truen ravintosuositusta erinäisinä juoma-automaatteina ja meemeinä (saattaa sisältää sivuoireita). Satunnaisista serverin paikoista löytyvät vaapukkamehuautomaatit ovat pääasiassa aina violetteja.

Vain perjantaisin = Aikoinaan sääntöluolan perällä oli kysymysluola, jonka yhtenä vastausvaihtoehtona oli tämä kysymykseen "Saako Truessa käyttää Xrayta?".