Minecraft

Päällä: Kyllä

IP: mc.trueworlds.net

Pelaajia: Survival: 0 Skyblock: 0 Party: 0 KitPvP: 0 Creative: 0 FaithCrea: 0True-yhteisö

Discord

Instagram

Facebook

YouTubeRangaistukset

Rangaistu: africanawakanda
Rangaistuksen tyyppi: porttikielto
Asettanut: merikris
(19:43 15.08.2019)

Rangaistu: pxachy
Rangaistuksen tyyppi: porttikielto
Asettanut: merikris
(19:43 15.08.2019)

Rangaistu: Valttuh
Rangaistuksen tyyppi: mute
Asettanut: Kisuuu
(20:33 14.08.2019)Rakennuselementit

Sisustuspäät


Tulossa!

 

 

Istuttavat tuolit


Truessa on mahdollistua istahtaa kaikille rappusille sekä puolipalikoille. Joissakin maailmoissa istuminen voi kuitenkin olla rajoitettua, kuten Partyn päämaailma ja osa sääntöluolista.

Penkille voit istahtaa, kun klikkaat sitä tyhjällä kädellä. Nousu tapahtuu shiftiä painamalla. Mikäli tahdot ottaa istumisen pois käytöstä, käytä komentoa /chairs off. Istumisen saat takaisin käyttöön /chairs on -komennolla. Suloisia kahvitteluhetkiä!

 

 

Hissit


Hissin luomiseen tarvitset niin monta rautapalikkaan, kuin kerroksiakin. Kerroksia on mahdollista tehdä peruskalliosta maailman ylärajaan asti. Voit tehdä hissin asettamalla rautapalikan maahan ja toisen rautapalikan suoraa sen yläpuolelle, sille korkeudelle mihin haluat hissin vievän. Sama toistuu seuraavissakin kerroksissa. Voit tehdä hissistä niin leveän kuin haluat. Huomaa kuitenkin, että raudan päällä täytyy olla 2 täysin tyhjää palikkaa, jotta se toimisi. Ei siis kylttejä, vettä yms. Omia hissejä voit rakentaa Survival, Creative ja FaithCrea -peliympäristöissä.

Päästäksesi hissillä ylemmälle kerrokselle, hyppää rautapalikan päällä. Jos haluat alemmalle kerrokselle, mene kyykkyyn hyppäämisen sijaan.

 

Päivitetty elokuussa 2019.