Rakennuselementit


Tälle sivulle olemme koonneet muutamia Truessa käytettyjä hyödyllisiä rakennus- ja sisustuselementtejä.

Sisustuspäät


Rakennelmiesi sisustusta on mahdollista piristää sisustuspäillä! Sisustuspäät ovat käytännössä pelaajan pään kokoisia palikoita, joihin on lisätty tekstuuriksi kaikkea kirjaimista leivänpaahtimiin. Sisustuspäät ovat pelaajilla käytössä Survivalissa, Islandsissa, Creativessa ja FaithCreassa. Komennolla /heads ruutuusi avautuu yli 30 tuhannen pään valikoima, josta voi hankkia päitä klikkaamalla. Survivalissa sisustuspään hinta on 20gnugia ja Islandsissa 64 raakaa tammipuuta. Creative-ympäristöissä kaikki päät ovat ilmaisia! Voit myös etsiä tietynlaista sisustuspäätä komennolla /heads search <elementti>, esim. toaster.

Istuttavat tuolit


Truessa on mahdollista luoda toimivia tuoleja johon todella voi istahtaa! Istuminen toimii kaikilla rappusilla sekä puolipalikoilla. Joissakin maailmoissa istuminen voi kuitenkin olla rajoitettua, kuten Partyn päämaailma ja osa sääntöluolista.

Penkille voit istahtaa, kun klikkaat sitä tyhjällä kädellä. Nousu tapahtuu shiftiä painamalla. Mikäli tahdot ottaa istumisen pois käytöstä, käytä komentoa /chairs off. Istumisen saat takaisin käyttöön /chairs on -komennolla. Suloisia lepohetkiä!

Hissit


Hissin luomiseen tarvitset niin monta rautapalikkaan, kuin kerroksiakin. Kerroksia on mahdollista tehdä peruskalliosta maailman ylärajaan asti. Voit tehdä hissin asettamalla rautapalikan maahan ja toisen rautapalikan suoraa sen yläpuolelle, sille korkeudelle mihin haluat hissin vievän. Sama toistuu seuraavissakin kerroksissa. Voit tehdä hissistä niin leveän kuin haluat. Huomaa kuitenkin, että raudan päällä täytyy olla 2 täysin tyhjää palikkaa, jotta se toimisi. Ei siis kylttejä, vettä yms. Omia hissejä voit rakentaa Survival, Creative ja FaithCrea -peliympäristöissä.

Päästäksesi hissillä ylemmälle kerrokselle, hyppää rautapalikan päällä. Jos haluat alemmalle kerrokselle, mene kyykkyyn hyppäämisen sijaan.